Vi søker konfettiglad digital designer!

Er du en konfettiglad grafisk designer som har din styrke innen visuell identitet og design for digitale flater? Da vil vi gjerne høre fra deg! Som grafisk designer hos oss jobber du med spennende bedrifter som representerer både små og store merkevarer. Du vil være en viktig brikke i teamet når vi skal lage design og gode brukeropplevelser for kundene våre.

Du er detaljorientert, opptatt av merkevarebygging, typografi – og design på digitale flater. Du har god erfaring med webdesign, og har jobbet med UX/UI.

Anunatak er et design- og kommunikasjonsbyrå med hjerte som banker for godt design og god historiefortelling. Vi legger oss i selen for å levere visuelle løsninger tilpasset våre kunders behov. Vår erfaring er at de beste resultatene oppnås når design møter gode strategier og relevant innhold.

Du vil få ansvar for
Du vil få ansvar for
Utvikling av konsept, visuelle identiteter og gode merkevarer. Lage design til digitale flater (men du må gjerne være rå på trykksaker også). Vi fortusetter også at du elsker å jobbe på tvers av det digitale landskapet, fra design av nettsider til kampanjer på sosiale medier.
Deg og det du kan
Deg og det du kan
Du har utdannelse innen grafisk design på minimum bachelornivå, og har relevant arbeidserfaring fra grafisk design og UX/UI. Du er detaljorientert, og er vant til å jobbe på lag med teknologien. Vi setter og naturglede høyt, og at du sprudler i samarbeid med andre.
Team Anunatak
Team Anunatak
Hos oss er det høyt under taket og god stemning. Vi holder til i fine, lyse lokaler på Utrøna Innovasjonssenter på Åndalsnes. Her får du en variert hverdag med mange ulike prosjekter for de fine kundene våre. Vi jobber både individuelt og i team – og du er i stor grad med på å påvirke din egen arbeidsdag. Du må være positiv, engasjert, ærlig – og tørre å utfordre både deg selv, oss i Anunatak og kundene våre.
Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt, så vi får vite mer om deg.

Send oss noen velvalgte ord om deg selv, og hvorfor du søker på jobben – og legg ved CV samt arbeidsprøver. Kanskje er det deg vi spretter konfettien for neste gang?

Har du spørsmål om stillingen, send oss en e-post til eller ring daglig leder Heidi Leren på 977 21 439.

Konfetti