Vi søker industridesigner og trainee sommeren 2023

Glad i å være på tur, og over snittet opptatt av de små detaljene? Perfekt! Vi er et team på 9 personer som jobber med design og innholdsproduksjon for en bred kundegruppe. Nå trenger vi flere engasjerte folk i gjengen vår.

Litt om oss. Vi elsker arbeidsplassen vår, og vi digger god stemning på kontoret og ute med våre kunder. Vi liker også å nyte utsikten fra høye fjelltopper sammen, samles rundt et langbord og ikke minst – treningskonkurranser! Prosjektene løser vi som et team, og hjelper hverandre slik at både resultatene og hver og en av oss kan skinne. Anunateam!

Balansen mellom jobb og fritid er viktig, og vi har en 8-8-8-filosofi, der 8 timer skal være jobb, 8 timer fritid og 8 timer søvn. Det skal være rom for livet, familie og det du ønsker å gjøre utenom jobb.

Anunatakgjengen samlet

Industridesigner 

Ledig stilling i teamet + trainee, sommeren 2023

Anunatak er del av en næringsklynge som består av mer enn 40 av de største bedriftene i Rauma – flere ledende innen sine fagfelt. I samarbeid med bedriftene ønsker vi å etablere et sterkt miljø på innovasjon og design ved å bygge opp et større team innen industridesign, som kan forsterke og løfte næringslivet i regionen.

Bedriftene i nettverket er blant annet Wonderland, Grande, AAK Safety, Plasto, PartnerPlast, Måndalen Trevare, og flere gode industri- og tjenesteytende bedrifter innen et bredt spekter av bransjer.

Derfor trenger vi deg! Du som er industridesigner, og brenner for å utvikle gode produkt, løsninger, tjenester og interaksjoner. Du vil få en unik mulighet til å jobbe på tvers av bransjer i et bredt og variert næringsliv sammen med det eksisterende designmiljøet i Anunatak. Vi er i dag en gjeng på 11 som jobber med design, merkevarebygging og historiefortelling for et lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv.

Du vil få stor påvirkning på egen arbeidshverdag, og få mulighet til å være med å påvirke mål og organisering av teamet og satsningen. Her får du en unik mulighet til å være med å påvirke din egen arbeidsplass, til å utvikle og løfte et spennende næringsliv som er i tet og i utvikling.

Blir du med?

Vi søker deg som:
Kan jobben og faget ditt
Kan jobben og faget ditt

Du kan utstyret og verktøyet som skal til for å levere gode prosjekt innen din fagdisiplin.

Brenner for gode løsninger og historier
Brenner for gode løsninger og historier

Historiefortelling er essensen. Godt design og innhold skal formidle dette samtidig som vi skal informere og løse problem for våre kunder – og deres kunder. Du liker å jobbe sammen med andre fagområder, og synes samspillet mellom funksjon, design og budskap på tvers av disipliner er spennende.

Har relevant utdanning og / eller arbeidserfaring
Har relevant utdanning og / eller arbeidserfaring

Enten det er bachelorgrad, mastergrad eller selvlærte ferdigheter gjennom mange år i bransjen. Det viktigste er at du er god i jobben din, og at du funker sammen med oss. Kjemi altså!

Glad i fremgang og folk
Glad i fremgang og folk

Du liker å sørge for fremdrift i prosjektene. Sette planer i effekt, sammen med oss og kundene våre. Du trenger ikke være ekstrovert, men du må like å jobbe i team internt og med kundene våre.

Ønsker en variert arbeidshverdag med påvirkningsmulighet
Ønsker en variert arbeidshverdag med påvirkningsmulighet

Og det skader ikke at du i tillegg er glad i smågodt og treningskonkurranser (er ikke det en nydelig kombinasjon?)

Ps. Vi har også de beste sommerfestene og julebordene, og titt og ofte slår vi til med Anunakids – aktiviteter for hele familien.

Kribler det etter å møte oss og finne ut om kjemien stemmer?

Søk nå.

Send oss noen velvalgte ord om deg selv, og hvorfor du søker på jobben. Legg ved CV og arbeidsprøver. Kanskje er det deg vi spretter konfettien for neste gang?

Har du spørsmål om stillingen, send en e-post eller ring Heidi på tlf 977 21 439.

Konfetti
Konfetti