Vi søker grafisk designer

Glad i å være på tur, og over snittet opptatt av de små detaljene? Perfekt! Vi er et team på 7 personer som jobber med design og innholdsproduksjon for en bred kundegruppe. Nå trenger vi flere blide folk i gjengen vår.

Litt om oss. Vi elsker arbeidsplassen vår, og vi digger god stemning på kontoret og ute med våre kunder. Vi liker også å nyte utsikten fra høye fjelltopper sammen, å samle oss rundt et langbord og ikke minst – treningskonkurranser! Prosjektene løser vi som et team, og hjelper hverandre slik at både resultatene og hver og en av oss kan skinne. Anunateam!

Balansen mellom jobb og fritid er viktig, og vi har en 8-8-8-filosofi, der 8 timer skal være jobb, 8 timer fritid og 8 timer søvn. Det skal være rom for livet, familie og det du ønsker å gjøre utenom jobb.

Og så til det viktigste, nemlig du. Er du god på å skape sterke merkevarer gjennom tydelige identiteter? Har du øye for typografi og detaljer? Brenner du for å skape gode, digitale brukeropplevelser, og evner å sjonglere flere prosjekt samtidig?

Som grafisk designer hos oss vil du jobbe sammen med resten av gjengen for å bygge sterke merkevarer for våre kunder. Vi leter etter deg som:


Anunatakgjengen samlet
Har erfaring med å designe helhetlige identiteter
Har erfaring med å designe helhetlige identiteter
Du kan Adobe InDesign, Illustrator og XD til fingerspissene (og vet om snarveiene til en effektiv arbeidsprosess).
Brenner for digitale brukeropplevelser, og har erfaring med design av nettsider og digitale kampanjer
Brenner for digitale brukeropplevelser, og har erfaring med design av nettsider og digitale kampanjer
Og liker samspillet mellom funksjon, design og budskap på digitale flater.
Utdanning innen grafisk design og/eller UX
Utdanning innen grafisk design og/eller UX
Og har minimum 3 – 5 års relevant arbeidserfaring.
Er selvstendig, initiativrik og jobber godt i team
Er selvstendig, initiativrik og jobber godt i team
Du er sosial og får energi av å være med oss og kundene våre. Du liker utfordringer, og trives med trøkk og raske vendinger.
Hos oss får du et ungt miljlø med folk som brenner for det de jobber med.

Et bredt fagmiljø med varierte arbeidsoppgaver, og mulighet til å selv påvirke prosjekt, kunder og prosess. Smågodt, kaffe og jevnlige treningskonkurranser. De beste sommerfestene og julebordene. Anunakids – aktiviteter for hele familien gjennom året. I tillegg kan vi tilby nydelige kunder som jobber i markeder regionalt, nasjonalt og internasjonalt – og sist, men ikke minst; vi har ledig plass i taulaget til Store Vengetind i høst.

Har vi beskrevet deg? Da vil vi veldig gjerne invitere deg på smågodt og en kaffe for å se om kjemien stemmer. 

Arbeidssted:
Utrøna Innovasjonssenter, Åndalsnes
Søknadfsrist:
Snarest
Tiltredelsesdato:
Snarest

Send oss noen velvalgte ord om deg selv, og hvorfor du søker på jobben – og legg ved CV samt arbeidsprøver. Kanskje er det deg vi spretter konfettien for neste gang?

Har du spørsmål om stillingen,
send oss en e-post eller ring
daglig leder Heidi Leren
på tlf 977 21 439.

Konfetti