Vi søker grafisk designer, innholdsprodusent og industridesignere.

Glad i å være på tur, og over snittet opptatt av de små detaljene? Perfekt! Vi er et team på 9 personer som jobber med design og innholdsproduksjon for en bred kundegruppe. Nå trenger vi flere engasjerte folk i gjengen vår.

Litt om oss. Vi elsker arbeidsplassen vår, og vi digger god stemning på kontoret og ute med våre kunder. Vi liker også å nyte utsikten fra høye fjelltopper sammen, samles rundt et langbord og ikke minst – treningskonkurranser! Prosjektene løser vi som et team, og hjelper hverandre slik at både resultatene og hver og en av oss kan skinne. Anunateam!

Balansen mellom jobb og fritid er viktig, og vi har en 8-8-8-filosofi, der 8 timer skal være jobb, 8 timer fritid og 8 timer søvn. Det skal være rom for livet, familie og det du ønsker å gjøre utenom jobb.

Anunatakgjengen samlet

Grafisk designer
Fast ansettelse

Er du god på å skape sterke merkevarer gjennom tydelige identiteter? Har du øye for typografi og detaljer? Brenner du for å skape gode, digitale brukeropplevelser, og evner å sjonglere flere prosjekt samtidig? Da kan du være vår nye designer.

Innholdsprodusent
1 års vikariat

Er du glad i å fange historier med levende bilder, og har forståelse for digitale kanaler? Elsker du å lage manus og storyboard som du kan sette i live gjennom detaljerte shotlister (med rom for det spontane)? Glad i folk og god til å få dem til å slappe av foran linsa, samt sans for gode tekster og publiseringsplaner? Da håper vi du blir vår nye ansatte.

Industridesignere
Fast ansettelse

Brenner du for den gode kundereisen, og ønsker å være med å lage produkt og tjenester som virkelig betyr noe for folk? Ønsker du å jobbe sammen med et bredt næringsliv for å utvikle alt fra den neste senga til garderobeløsninger for barnehager? Da håper vi du sender en søknad.

Vi søker deg som:
Kan jobben og faget ditt
Kan jobben og faget ditt

Du kan utstyret og verktøyet som skal til for å levere gode prosjekt innen din fagdisiplin.

Brenner for gode løsninger og historier
Brenner for gode løsninger og historier

Historiefortelling er essensen. Godt design og innhold skal formidle dette samtidig som vi skal informere og løse problem for våre kunder – og deres kunder. Du liker å jobbe sammen med andre fagområder, og synes samspillet mellom funksjon, design og budskap på tvers av disipliner er spennende.

Har relevant utdanning og / eller arbeidserfaring
Har relevant utdanning og / eller arbeidserfaring

Enten det er bachelorgrad, mastergrad eller selvlærte ferdigheter gjennom mange år i bransjen. Det viktigste er at du er god i jobben din, og at du funker sammen med oss. Kjemi altså!

Glad i fremgang og folk
Glad i fremgang og folk

Du liker å sørge for fremdrift i prosjektene. Sette planer i effekt, sammen med oss og kundene våre. Du trenger ikke være ekstrovert, men du må like å jobbe i team internt og med kundene våre.

Ønsker en variert arbeidshverdag med påvirkningsmulighet
Ønsker en variert arbeidshverdag med påvirkningsmulighet

Og det skader ikke at du i tillegg er glad i smågodt og treningskonkurranser (er ikke det en nydelig kombinasjon?)

Ps. Vi har også de beste sommerfestene og julebordene, og titt og ofte slår vi til med Anunakids – aktiviteter for hele familien.

Kribler det etter å møte oss og finne ut om kjemien stemmer?

Søk innen 15. august

Send oss noen velvalgte ord om deg selv, og hvorfor du søker på jobben. Legg ved CV og arbeidsprøver. Kanskje er det deg vi spretter konfettien for neste gang?

Har du spørsmål om stillingen, send en e-post eller ring Heidi på tlf 977 21 439.

Konfetti
Konfetti
Send oss din søknad innen 1. juli