Dette jobber vi med

Gode historier pakket inn i godt design

Alle prosjekt trenger en dose konfetti. Gjennom god historiefortelling lager vi kommunikasjon og design som skal skille seg ut i mengden. Sammen søker vi etter det unike ved deg og din bedrift, og hjelper deg å formidle din historie ut med de rette orda i de rette kanalene.

Våre løsninger skal finne balansen mellom å være visuelt fine og funksjonelle. Det vi gjør skal være lett å huske, lett å ta i bruk – og lett å formidle.

Tjenester
Strategi
Strategi

Gode, gjennomtenkte strategier legger grunnmuren for arbeidet innhold og det visuelle. Vi har lang erfaring i å hjelpe våre kunder med markedsstrategi. Gjennom gode arbeidsmøter og morsomme idéworkshoper blir vi kjent med folka i bedrifta di for å finne ut hvem dere er, hva dere står for og hvor dere vil. Sammen knar vi en strategi for hvordan dere skal fremstå utad, og hva dere skal si hvor og til hvem. 

Les om hvordan vi jobber med strategi

Konsept
Konsept

Noe av det artigste vi vet er å tenke ut helhetlige konsepter sammen med kundene våre. Vi videreforedler idéer til et gjennomarbeidet konsept som kommuniseres ut til målgruppa. Eksempel på et slikt konsept er Eventurskogen, hvor vi sammen med kunden har laget oppgaver, funnet og designet løsninger på alt fra skilt, kister og premier.

Les mer om hvordan vi jobber med konsept

Identitet
Identitet

På tide med et nytt utseende? Vi leder deg fra idé til ferdig lansert resultat. Vi designer materiell for både digitale og trykte flater, for små og store skjermer og formater. Eksempler er design av nettside, helhetlig identitet, bøker, markedsmateriell – og messestands.

Les mer om hvordan vi jobber med identitet

Tekst, foto og film
Tekst, foto og film

Vi elsker å fortelle historier, og godt innhold ligger vårt hjerte nært. Vi skriver gjerne tekster for deg, tar bilder eller planlegger og gjennomfører små og store filmprosjekt. Slik får vi fortalt din unike historie. 

Les mer om hvordan vi jobber med tekst, foto og film

Digitale løsninger
Digitale løsninger

Vi bistår deg gjerne i å finne og designe digitale løsninger som hjelper deg og dine kunder. Dette kan være alt fra nettsider, applikasjoner, nettbaserte skjema, presentasjoner og skjema.

Les mer om hvordan vi jobber med digitale løsninger

Sosiale medier
Sosiale medier

For mye annet å gjøre enn å ta vare på dine sosiale kanaler? Slapp av, vi hjelper deg gjerne! Sammen lager vi en strategi og plan, og så publiserer vi for deg. I trå med dine ønsker og behov. Vi kan også gi råd og opplæring i hvordan du selv kan gjøre publiseringen på de rette kanalene for deg og din bedrift.

Les mer om hvordan vi jobber med sosiale medier

Navn
Navn

Å finne på et nytt navn kan virke som ei umulig oppgave. Neida. Ingenting er umulig. Sammen finner vi det navnet som passer deg og din bedrift best. Og som skiller deg fra de andre. 

Les mer om hvordan vi jobber med navn

Prosess
Research
Research

Vi setter oss godt inn i prosjektet, kunden og hvilke muligheter og begrensninger som finnes. Dette gjør vi før første kundemøte, for å være sikre på at vi har full oversikt og er oppdatert på siste nytt.

Innsikt
Innsikt

Uansett hva vi skal løse for deg, er det viktig for oss at vi blir godt kjent med din bedrift og din målgruppe. Først da kan vi kna idéer og komme fram til gode løsninger som både dere og vi blir glad i. Sammen med kunden, gjerne over en god kopp kaffe, definerer vi målgrupper, mål, konkurrenter og rammer.

Løsning
Løsning

Vi elsker system og vi elsker planer. Sammen blir vi enige om en fremdrift begge kan overholde. Vi legger vår stolthet i å levere når vi har sagt vi skal. Nøkkelen til konfetti i enden av plana, er god dialog og jevnlige avsjekker underveis for å forsikre oss om at vi er på rett sti. Vi er tross alt best sammen.