Sosiale medier

Kjenner du av og til på at å legge ut innhold på sosiale medier gjerne blir prioritert bort i en hektisk jobbhverdag?

Vedlikehold av sosiale kanaler kan være tidkrevende. Du skulle gjerne ha postet regelmessig på alle de ulike kanalene du er på. Og hver uke havner oppgaven lengre og lengre ned på lista, i takt med at den dårlige samvittigheten. Kjenner du deg igjen?

Dame som holder opp en mobil med instagramkonto

Vi kan hjelpe deg! Vårt mantra er; “Planlegg alt. Alltid”. Det er vanskelig å sette seg ned for å være kreativ på kommando når du har fem minutter til overs for å lage et godt og relevant innlegg. Vi jobber med publiseringsplaner, der vi planlegger for eksempel en måned frem i tid, og legger inn alt som skal publiseres til en hver tid i de ulike kanalene. Forslag til innlegg, stories, tema, spesielle dager/hendelser osv.

 
For våre kunder lager vi enten innhold som de publiserer selv – eller vi tar på oss hele jobben fra idé til publisering. Vi hjelper deg gjerne med alt fra strategi, mål, planlegging til publisering og analyse. Vi kan også hjelpe deg med råd og opplæring i de ulike kanalene, dersom du ønsker å ha ansvaret for publiseringen selv.


Ta kontakt med oss i dag, så legger vi en plan sammen.