Tekst, foto og film

Skrive en tekst, ta ett bilde eller filme en video. Noen elsker det, andre legger det nederst i bunken og utsetter det i det lengste. Kjenner du deg igjen i det siste? Fortvil ikke, vi hjelper deg gjerne.

Tekst

Å formulere gode tekster og få ut riktig budskap som engasjerer er viktig i markedsføringen av din bedrift og det du tilbyr.

Du trenger ikke å sitte og grue deg for å skrive. Vi gjør gjerne jobben for deg! Vi elsker nemlig å kna formuleringer, vri og vende på tekster. Korte, eller lange. De catchy slagordene eller de lengre tekstene til årsrapporten. 

Vi legger stor vekt på å bli godt kjent med deg som kunde for å finne riktig tone for dine tekster. Men felles for alle tekster uansett avsender eller målgruppe, er å gjøre språket så enkelt, forståelig og engasjererende som mulig for din leser.

Strektegnet penn over rød konfetti

Foto

Bilder er en viktig og stor del av markedsføringen din. Om det er på nettsiden, i sosiale medier eller i pressemeldinger. Gode øyeblikksbilder fra din bedrift er med på å vise hvem dere er og bygger tillit til kunden din. Mennesker, produkter i bruk eller mer tradisjonelle produktbilder. Vi tar gjerne bildene for deg. Enten med mobil eller kamera – alt etter ditt behov. Er det snakk om større fotooppdrag, samarbeider vi med knallgode profesjonelle fotografer.

Strektegnet mobil over gul konfetti

Film

Med en film kan du si mye på kort tid. Levende bilder blir høyt verdsatt av mottaker, og ikke minst av Google. De kan hjelpe deg til å komme høyere opp i søk når noen søker etter produkter eller tjenester. Vi hjelper deg med korte snutter til sosiale kanaler, eller lengre presentasjonsfilmer om deg og din bedrift.

Ta kontakt, så tar vi en prat! Vi stiller med kaffe, smågodt og gode ideer