Kurs & webinar

Vi elsker å møte dere – og dele av det vi kan og har lært. Også i digital form.

Har du og din gjeng lyst til å bli bedre på sosiale medier? Lære triksene til de gode mobilbildene – og være på forskudd med publisering heller enn å alltid måtte stresse med neste innlegg? Kontakt oss for å sy sammen den pakken som passer best for deg og din gjeng.

Christin holder frem mobilen fr å vise en instagram feed.
Bli synlig på sosiale medier
Vi skreddersyr kurs for deg
Bli bedre på sosiale medier og markedsføring på nett

Vi holder gjerne webinar og kurs for deg og din bedrift slik at du kan bli bedre på håndtering av egne kanaler gjennom kanalvalg, innhold, planlegging og publisering. Kurset kan være et enkeltstående 1-times webinar, eller vi kan kjøre opplegg som en kurspakke fordelt over flere dager. Se under for tema vi har god erfaring med å ha på agendaen.

Introduksjon og overblikk
Introduksjon og overblikk
Hvilke kanaler skal du velge for å bli lagt merke til? Hvordan blir bedriften din synlig på Google, og hvilket innhold er det egentlig som fungerer hvor? Dette gir vi oversikt og svar på i en slik bolk, som skal gjøre deg i stand til å ta gode valg for hvor du skal være med hvilket innhold.
Mobilfoto
Mobilfoto
Foto og film er viktigere enn noen gang, og med dagens mobiltelefoner er det enda lettere å fange de gode historiene. Her gir vi deg konkrete tips og triks til hvordan du selv kan ta gode bilder med mobilen du har i lomma.
Innhold
Innhold
Det er mange fellestrekk på godt innhold, men det er også noe som slår bedre an i enkelte kanaler. I dialog med deg, tar vi for oss aktuelle kanaler og ser på hvilket innhold som passer til kanalene – og hvordan vi mest effektivt kan lage, planlegge og publisere dette i kanalen(e).