Vi inviterer til jubileumsfrokost

I år er Anunatak 20 år, og siden starten i 2004 har vi alltid hatt et ønske om å dele av det vi kan. Spør du oss, er det beste stedet for gode samtaler og erfaringsutveksling rundt frokostbordet. Gjennom 2024 ønsker vi derfor å invitere deg enda litt oftere til å komme og spise faglig frokost med oss. 


Jubileumsfrokost er gratis, men vi trenger påmelding for å sørge for nok stoler og frokost til alle. 

Årets frokostprater blir:

Jubileumsfrokost: TikTok og kanalvalg

29. februar kl 0830 – 1000
Med Johanna og Elin

Hva skal til for å komme i gang på TikTok – og er det noe for deg? Hvilke andre kanaler bør du vurdere, og hva funker til hvilket innhold? 

Johanna og Elin gir deg innblikk i hvilke vurderinger du skal ta når du velger kanaler, og når TikTok er riktig kanal. De deler noen av sine erfaringer med kanalen og kanalvalg generelt.


Jubileumsfrokost: Merkevarestrategi

23. mai kl 0830 – 1000
Med Elin og Christin

Hva skal til for å bygge en sterk merkevare, og hvor begynner du? 

Elin og Christin gir deg et kræsjkurs i merkevarestrategi, og hva du må tenke på når du skal utvikle eller forsterke merkevaren din.


Jubileumsfrokost: Navn og identitet – Ovun

22. august kl 0830 – 1000
Med Elin og Jan Møllerhaug, Ovun

Hva skal barnet hete? Og er det mulig å bytte navn når du er 30 år?

Svaret er JA! Men ikke uten respekt for historien og følelsene bedriften har med seg. Elin tar deg med tilbake til en jobb vi gjorde sammen med Ovun i 2023, der vi endret både navn og merkevareplattform. 

Daglig leder i Ovun, Jan Møllerhaug, kommer også for å dele sin side av prosjektet – ett år etter. Hvilke tanker tenkte han da? Hvilke refleksjoner har han gjort seg i ettertid? Var det verdt det?


Jubileumsfrokost: Prosjekt

24. oktober kl 0830 –1000
Med Anunatak og gjester

Hva skal til for å ta en prosjektidé til kommersielt produkt? På denne frokostpraten kommer vi til å snakke om et prosjekt vi lanserer i sommer. Formen på praten og tematikken vil forme seg i løpet av året, men vi er ganske sikker på at det blir matnyttig. Gled deg!

Påmelding og mer info kommer.

Forrige
Forrige

Fem fakta om Anunatak og det vi gjør

Neste
Neste

Gründerfrokost om kanalvalg og TikTok